De-a lungul istoriei, numeroase civilizatii au folosit Aloe vera datorita binefacerilor pe care aceasta planta le-a adus in folosul sanatatii. Gelul de Aloe vera contine peste 200 de compusi activi, dintre care 20 de minerale, 18 aminoacizi si 12 vitamine. Varietatea cea mai bogata din punct de vedere nutritiv este Aloe barbadensis Miller, singura care se regaseste in produsele Forever Living. Procedeul brevetat, prin care se obtine forma stabilizata a gelului de aloe - Gelul Stabilizat de Aloe Vera - permite consumatorilor sa beneficieze de toate calitatile plantei, asa cum sunt regasite in stare naturala.

Forever Living Products si companiile afiliate sunt lideri mondiali in Aloe vera, fiind, de asemenea, binecunoscuti si pentru calitatea exemplara a produselor apicole.

Pentru a comenzi Forever urmeaza pasii de mai jos

Pasul 1, Cauta produsele dorite

Poti cauta produsele forever in partea dreapta sus in sectiunea "Cauta",  sau prin navigare intre pe categorii de produse in bara laterala stanga.

Pasul 2, Adauga produsele in cos

Apasand butonul "Adauga in cos" produsul este adaugat in cosul de cumparaturi. CANTITATEA de produse poate fi facuta in ultimul pas de comanda, dupa simpla autentificare sau inregistrare la comenzi forever.

Pasul 3, Plasarea comenzii forever

Aveti doua modalitati de plata la produse forever. Daca comanda ajunge la o valoare de 25 EURO Forever Romania va ofera o reducere de 15% la valoarea cosului de cumparaturi cat si la toate comenzile ulterioare. Reducerea puteti accesa apasand butonul "Plateste cu 15% reducere" prin simpla completare a formularului de inregistrare si raspuns la email-ul de verificare. ATENTIE! Introduceti date reale pentru a beneficia de reducerea forever.  Daca comanda forever este sub aceasta valoare comanda poate fi achitata prin butonul de "Plateste acum".

Pasul 4, Receptionarea produselor forever

Produsele forever vor fi aduse acasa de catre curier sau pot fi receptionate de la sediul Forever Romania.

Pentru mai multe informatii suntem disponibili zilnic intre 9:00-18:00 prin tel: 0740 075210 sau WatsApp.

Acceseaza FORMULARUL DE COMANDA ALOE FOREVER LIVING.