Aloe Scrub

18,34 EUR
cu TVA

Aloe Scrub

  • Exfoliant natural pentru fata si corp
  • Pregateste epiderma pentru aplicarea produselor cu actiune hidratanta

Forever Aloe Scrub inseamna mai mult decat curatarea in profunzime a epidermei. Datorita compozitiei sale unice, bazate pe gel stabilizat de Aloe vera si microsfere solide din ulei de jojoba, Aloe Scrub este suficient de delicat pentru a putea fi folosit zilnic, dar suficient de puternic pentru a permite exfolierea eficace a celulelor moarte si detritusurilor acumulate in pori. Cele doua ingrediente naturale faciliteaza procesul de reinnoire celulara si protejeaza epiderma de actiunea prea agresiva, deshidratanta, a exfoliantelor sintetice, clasice.

Forever Aloe Scrub elimina celulele moarte si resturile celulare care astupa porii. Prin actiunea sa, tenul tern va capata un aspect luminos, radios, innoit.

Ingrediente:Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apa demineralizata, ulei hidrogenat de jojoba, glicerilstearat, propilenglicol,  cocoilizetionat sodic, oxid de lauramina, alcool cetilic, cocamidopropilbetaina, PEG-100- stearat, dioxid de siliciu hidratat, lactat de sodiu, tocoferol (vitamina E naturala), acid citric, acid ascorbic (vitamina C), diazolidiniluree, metilparaben, propilparaben, parfum, colorant albastru FD&C nr.1.

Mod de utilizare: Se aplica pe epiderma umezita si se maseaza usor, circular, timp de 2-3 minute, evitandu-se regiunea perioculara si pastrandu-se umiditatea optima de lucru, dupa care se indeparteaza prin clatire si se usuca prin tamponare cu un prosop curat si moale.

REDUCERE 5%

Acest produs poate fi cumparat cu o reducere de 5% accesand Formularul de Inscriere Forever Living Romania.

- inscrierea este GRATUITA 
- reducere permanenta aplicata si la comenzile forever living plasate ulterior
- completarea formularului de inscriere la forever living dureaza mai putin de 1 minut
- beneficiezi de suport din partea echipei forever living

Reducere 5% Aloe Vera Forever Living
aloe-scrub-art0036
100000 Produse