Forever Move

65,26 EUR
cu TVA
 • Ingrediente puternice, care sustin confortul si flexibilitatea articulatiilor
 • Favorizeaza recuperarea rapida dupa exercitii fizice
 • Combinatie pe care nu o mai regasim in niciun alt produs de pe piata
 • Stiam de foarte mult timp ca glucozamina si condroitina ajuta articulatiile si muschii, dar noi am vrut mai mult. Aveam nevoie de ceva care sa aiba rezultate extrem de rapide si dovedite clinic. Am cautat in tot ce e mai bun in natura si in domeniul stiintei, pentru a crea o combinatie unica, ale carei rezultate au fost dovedite si confirmate in mai putin de 7-10 zile de la administrare. De fapt, s-a dovedit ca aceasta combinatie este de aproape 5 ori mai eficienta decat daca s-ar administra condroitina sau glucozamina separat.

  Membrana cojii de ou, numita NEM (Natural Egg Shell Membrane), este un ingredient natural, de provenienta alimentara, care furnizeaza condroitina, acid hialuronic, glicozaminoglicani si colagen. Acest ingredient revolutionar, studiat si testat, sustine libertatea de miscare, sporeste confortul si flexibilitatea articulatiilor, promoveaza sanatatea cartilajelor, reduce rigiditatea articulatiilor si grabeste recuperarea dupa antrenamentele fizice. Cine ar fi crezut ca un ingredient atat de delicat are atat de multa putere?

  Am adaugat acestui ingredient un alt altul patentat - curcuma din turmeric - si nu in orice forma, ci intr-o versiune numita BioCurc, care foloseste o tehnologie proprie, patentata de emulsionare. Turmericul este cunoscut de mii de ani pentru efectele de sustinere a sanatatii articulatiilor si pentru potentarea procesului antioxidant din organism. Acest procedeu patentat creste biodisponibilitatea cu 200%, permitand organismului o absorbtie maxima pentru ca ingredientul sa functioneze.

  Natura ne ofera o multime de beneficii uimitoare pentru corp, iar noi suntem recunoscatori ca am descoperit stiinta prin care sa transformam ingredientele in astfel de produse uimitoare.

  Eficacitatea NEM - dovedita stiintific

  Studiile au demonstrat ca:

  • NEM creste flexibilitatea si amplitudinea miscarilor articulatiilor.

  • NEM reduce durerile si rigiditatea articulatiilor.

  • Rezultate rapide in 7-10 zile de la administrare, cu imbunatatire continua in urmatoarele 30-60 de zile de administrare.

  • NEM favorizeaza un raspuns antiinflamator corect in organism.

  • NEM sustine sanatatea articulatiilor.

  Aceste afirmatii nu au fost supuse evaluarii Food and Drug Administration (FDA).

  Acest produs nu a fost creat cu scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni vreo afectiune sau boala.

REDUCERE 5%

Acest produs poate fi cumparat cu o reducere de 5% accesand Formularul de Inscriere Forever Living Romania.

- inscrierea este GRATUITA 
- reducere permanenta aplicata si la comenzile forever living plasate ulterior
- completarea formularului de inscriere la forever living dureaza mai putin de 1 minut
- beneficiezi de suport din partea echipei forever living

Reducere 5% Aloe Vera Forever Living
forever-move-art1263
9999 Produse