Forever A-Beta-CarE

30,26 EUR
cu TVA

Forever A-Beta-CarE

  • Favorizeaza circulatia sanguina
  • Antioxidant puternic

Forever A-Beta-CarE este un produs esential ce combina vitaminele A (beta-caroten) si E, plus seleniu, un antioxidant mineral. Antioxidantii sunt vitali in lupta impotriva radicalilor liberi (molecule ce provin din poluanti, ajung in organism si deterioreaza celulele sanatoase).

Vitamina A este importanta pentru mentinerea acuitatii vizuale, cresterea oaselor, reproducere si diviziune celulara, avand, totodata, un rol important in mentinerea integritatii epiteliilor ochiului, tractului respirator, urinar si intestinal. Forever A-Beta-CarE este un supliment nutritiv astfel formulat, incat sa furnizeze organismului vitamina A sub forma de beta-caroten. Organismul transforma beta-carotenul in vitamina A la nivelul intestinului subtire in timpul digestiei sau la nevoie, excluzand riscul supradozarii cu vitamina A care, in doze prea mari, devine toxica. Beta-carotenul este si un antioxidant, la fel ca vitamina E si seleniul.

Vitamina E, o vitamina liposolubila, este un excelent supliment pentru sanatatea pielii. De asemenea, vitamina E protejeaza vitamina A si acizii grasi esentiali din celulele organismului fata de oxidare si previne distrugerea tesuturilor.

Seleniul, un microelement, este unul dintre cei mai puternici nutrienti cu proprietati antioxidante, actionand sinergic cu vitamina E si beta-carotenul. Este benefic in mentinerea sanatatii pielii, parului si acuitatii vizuale. Cercetari recente arata ca seleniul este important pentru sanatatea barbatilor.

Aceasta combinatie de nutrienti, disponibili intr-un singur produs usor de administrat, contribuie in mod esential la mentinerea starii de sanatate.

Ingrediente: Vitamina A, Vitamina E, Seleniu, ulei rafinat din boabe de soia, D-alfa-tocoferol, gelatina, glicerina, ceara de albine, apa distilata, pulbere de rozmarin, ulei de morcovi, lecitina din soia, extract de roscove, beta-caroten si L-selenometionina. Contine soia.

CONTINUT: 100 capsule gelatinoase

Mod de utilizare: 1 capsula de 2 ori pe zi.

REDUCERE 5%

Acest produs poate fi cumparat cu o reducere de 5% accesand Formularul de Inscriere Forever Living Romania.

- inscrierea este GRATUITA 
- reducere permanenta aplicata si la comenzile forever living plasate ulterior
- completarea formularului de inscriere la forever living dureaza mai putin de 1 minut
- beneficiezi de suport din partea echipei forever living

Reducere 5% Aloe Vera Forever Living
forever-a-beta-care-art0030
100000 Produse